Autor: Dnevnik

Novi Sad
13.03.2023.
14:51 > 14:52
Devetnaestogodišnjeg J. J. iz Gajdobre napala su i pretukla četvorica maloletnika ispred bačkopalanačke Gimnazije.
  • Šiki

    15.03.2023 20:50
    Ništa novo
    Palanka je godinama leglo kriminala, dilera, zelenaša, svakodnevnica su navijačke tuče, pucnjava, bacanje bombi, paljenje vozila. A policije nigde građani i kad vide neki događaj ćute pošto u policiji rade ljudi bliski šefovima podzemlja a neki su se i okumili sa narko dilerom i vođom navijača čak ih se i rukovodstvo policije plaši a pošteni policajci se kriju i od kriminalaca i od prljavih znački
  • Drug

    13.03.2023 17:13
    @Neko
    Da ima milion policajaca a uskoro ce ih biti ako se nastavi ovim tempom prosirenje sluzbi, opet ce se desavati sve ovo isto. Problem je SNS nasilnickoj strukturi koja upravlja drzavom i koja gaji nasilnike, neguje ih jer im trebaju, i zato sto su i sami nasilnici. Emituju nasilje sa svih drzavnih nivoa pa je ovo logican ishod. Ali avaj... Ko to uopste od ovih gluperdi sto cine 70% naseg dragog naroda, moze i hoce da razume? A i ovi koji mogu da razumeju, vecinom nece... Bog rekao laku noc.
  • Neko

    13.03.2023 15:28
    Nasilje
    U poslednje vreme u Backoj Palanci nasilje se bas intenziviralo. Sve vise kriminala. Sta ta policija radi nocu. Zasto neobilaze stanice, kafice, parkove, da vide sta se desava oni samo u kafic udju da budu pocasceni i odu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna